In gemeente Brummen zijn steeds meer slaapplaatsen te vinden!

Foto: Visit Brummen Eerbeek

GEMEENTE BRUMMEN – In de afgelopen tijd zijn er weer vier nieuwe Bed & Breakfast accommodaties bijgekomen in de gemeente Brummen. Hiermee komt het aantal B&B’s in de gemeente op 26.

De nieuwkomers zijn: B&B The Rose Cottage in Brummen, Het Tuinatelier in Brummen, Farmhouse De Hoeve in Tonden en B&B Veluwehoeve in Eerbeek. Het totaal aantal accommodaties inclusief campings, groepsaccommodaties, hotels en vakantiepark Landal Coldenhove komt hiermee op 43.

Bezoekers van een weekendje weg of een vakantie in Nederland hebben in gemeente Brummen dus een ruime keuze aan bedden. Een volledig overzicht is te vinden op www.visitbrummen-eerbeek.nl.

Over Visit Brummen Eerbeek

De locale recreatiestichting Visit Brummen Eerbeek verleidt binnenlandse en buitenlandse gasten om in onze gemeente te verblijven voor een dagje uit, een weekendje of voor een vakantie. De stichting maakt de mooiste plekjes toegankelijk met gedocumenteerde fiets- en wandelroutes. En maakt portretten van bewoners, die de natuur en de omgeving aanbevelen in video’s. De routes en de portretten zijn terug te vinden op www.visitbrummen-eerbeek.nl.