Energie besparen in huis, hoe doe je dat?

Foto: gemeente Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – Wilt u energie besparen in uw woning, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? De commissie Groene Kerk en BrummenEnergie nodigen u van harte uit om op  woensdag 20 oktober een inspirerende avond bij te wonen met praktische voorbeelden. 

De heer Bert Boerema uit Eerbeek vertelt hoe hij zijn woning energieneutraal heeft gemaakt: wat  komt daarbij kijken en waar kunt u op letten? Hij geeft tips en deelt zijn ervaringen. Gemmeke Caron  van BrummenEnergie legt uit wat een energiecoach en energieconciërge voor u kunnen betekenen  bij het besparen van energie in uw huis. De conciërge helpt huurders met tips en kleine praktische  maatregelen waarmee u direct energie bespaart. Hij neemt radiatorfolie of een ledlamp mee. Handig, die hoeft u niet zelf te kopen, hij neemt ze gratis voor u mee. 

Beide sprekers brengen u zeker op nieuwe een praktische besparingsideeën! We zien u graag  woensdagavond 20 oktober om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. In de Kruiskerk te Eerbeek, Dr. Gunningstraat 27. De bijeenkomst is gratis, maar laat ons wel even weten dat u komt via  [email protected]. Bij de ingang wordt om uw coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gevraagd.