Junglekamp Sportclub Brummen groot succes!

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN – In het weekend van 1, 2 & 3 juli vond op Sportpark de Hazenberg het voetbalkamp van Sportclub Brummen plaats. In een tot jungle omgetoverd kampterrein hebben ruim 100 kinderen uit de JO8 t/m JO17 een weekend lang genoten van verschillende activiteiten, lekker eten en een prachtig kampvuur tot in de late uurtjes.

De activiteiten bestonden uit o.a. verschillende voetbalspelletjes, spannende tochten door de Brummense jungle, schat zoeken in het dorp, zwemmen, lasergamen en uiteraard de welbekende bonte avond. Op zaterdag sloot voor één dag de instroom, JO7, ook nog aan om deel te nemen aan het kamp. Bent u benieuwd naar de aftermovie? Neem dan een kijkje op de social media pagina’s van Sportclub Brummen.

Tot slot, bedankt de organisatie alle sponsoren en nodigen we aanstormend talent graag uit om volgend jaar ook mee te gaan!

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.