Sinterklaas brengt bezoek aan Sportclub Brummen

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN – Zondag, 20 november, zaten ruim 40 jonge voetbalspelers van Sportclub Brummen vol verwachting te wachten op het bezoek van de goedheiligman. De jongens en meiden van de JO-7 t/m JO-9 bleken gelukkig niet alleen over voetbal-, maar ook over zangtalent te beschikken!

Bij het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen…’ kwam in de sportkantine daadwerkelijk Sinterklaas met twee Pieten naar binnen gewandeld.

Eenmaal in de kantine werd er door de kinderen veel gezongen voor de Sint. Per team werden de kinderen naar voren geroepen om bij Sinterklaas te komen. Hij had voor ieder kind een cadeautje meegenomen en wist over de teams wel het een en ander te vertellen van het afgelopen voetbaljaar.
Voor de JO8-1 was er zelfs een speciaal gedicht gemaakt door de rijmpiet.

Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn inkopen lokaal gedaan. De kinderen werden verwend met heerlijke pepernoten en een chocoladeletter van bakkerij Teeselink.

Wanneer iedereen van een cadeautje was voorzien, werd er tegelijkertijd uitgepakt. Sinterklaas gaf elk voetballid een WK bal van de Blokker zodat er thuis nog meer geoefend kan worden.

Na afloop mochten de kinderen hun voetbaltalent meteen laten zien door te voetballen op het witte, koude veld en penalty’s te schieten op het doel. Met op het doel de enige echte Zwarte Piet. Al met al een erg geslaagde ochtend waar veel blije kindergezichten te zien waren.

Sinterklaas op bezoek bij Sportclub Brummen

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.