Eerste film is van Ruben Smit in serie films ter promotie Brummen/Eerbeek

Foto: Stichting Visit Brummen Eerbeek

BRUMMEN/EERBEEK – Wat vindt de in Leuvenheim woonachtige natuurfotograaf, filmmaker en ecoloog Ruben Smit zo prachtig aan de gemeente Brummen? In een korte film (gemaakt in opdracht van de Stichting Visit Brummen Eerbeek) geeft hij hierop enthousiast antwoord.

De gemeente is volgens Smit een prachtige plek voor het fotograferen van natuur. Ook laat hij weten wat zijn favoriete natuurgebieden zijn die grenzen aan zijn eigen achtertuin. De film is hieronder te zien.

Genieten

Met deze promotiefilm nodigt de Stichting Visit Brummen Eerbeek bewoners en bezoekers uit om te genieten van de dorpen in de gemeente Brummen en de directe omgeving. Naast Ruben Smit komen binnenkort promotiefilmpjes uit van Elis Ligtlee, Jan Strijker, Johan van Zadelhoff, Cees Schneiders en Nico Aaldering.

Wat is er te doen?

De promotiefilmpjes passen in de reeks uitgaven van Visit Brummen Eerbeek: Het vierkante magazine met een overzicht ‘wat is er te doen’, de folder ‘39x overnachten in Brummen Eerbeek’, twee wandelroutes, vijf fietsroutes en één autoroute. Uitgaven met duidelijke informatie en leuke achtergrondinformatie.

Stichting Visit Brummen Eerbeek is in de gemeente Brummen verantwoordelijk voor de uitvoering van lokaal gastheerschap. De Stichting helpt toeristen om verblijfsaccommodaties te vinden en activiteiten te ondernemen. Dit doen zij door toeristische en recreatieve informatie te verzamelen en te promoten via website, sociale media, evenementenkalender, brochures, borden, displays enzovoort. En dus ook inspirerende filmpjes over de kwaliteiten die de gemeente te bieden heeft.

Ruben Smit