No Dubio bij voorjaarsconcert van HOB

Foto: No dubio

BRUMMEN –  Brummens koor No Dubio krijgt een podium tijdens het ‘Spring, sing and swing’ concert van het HOB op zaterdag 14 april om 19.30 uur in de oude of Pancratiuskerk.

Ze zingen een aantal nummers samen met het HOB. Daarnaast zal No Dubio een aantal andere nummers uit haar repertoire laten horen en zal er een duet gepresenteerd worden door Lonneke Altena en Rutger Knol, leden van No Dubio. No Dubio is een gemengd popkoor met leden variërend in de leeftijd van 18 tot en met 55 jaar. Het koor is gevestigd in Brummen en heeft leden uit de wijde omgeving. Het repertoire is heel divers en wordt altijd vier- tot zesstemmig gezongen.

No Dubio is er voor mensen die houden van gezelligheid, jong van geest zijn en willen zingen op hoog niveau.

Het koor repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de oecumenische basisschool aan de Meengatstraat te Brummen onder leiding van Jurrien Zaagman. Het koor zingt regelmatig op uitnodiging en organiseert één tot twee keer per jaar een eigen concert.

Zin om No Dubio eens te horen zingen?

Kom dan 14 april naar het concert in de oude kerk in Brummen en noteer 30 juni alvast in de agenda voor het eigen concert van No Dubio. Wanneer je meer van hen wilt weten of zelf een keer mee wilt zingen, kom dan gerust eens langs op een van de repetitieavonden.

Lees ook: