Sportclub Brummen heeft een nieuw kunstgrasveld

Foto: https://www.sportclubbrummen.nl/

BRUMMEN – Afgelopen woensdagmiddag 22 augustus werd op sportpark de Hazenberg in Brummen het gerenoveerde kunstgrasveld geopend door sportwethouder Margriet Wartena, Bert Garssen (voorzitter Sportclub Brummen), Jan Willem Boon van Gras Advies en Rutger Schuijffel van CSC Sport.

De vernieuwing was nodig omdat de oude mat na bijna dertien jaar intensief gebruik was versleten.

Afgelopen weken is er gewerkt aan het aanpassen van de fundering en vervanging van de versleten kunstgrasmat. Ook werden hekwerken en ballenvangers op een aantal plaatsen aangepast. Door zowel de Gemeente als Sportclub Brummen zijn woorden van dank uitgesproken richting de aannemer. De extreme weersomstandigheden deze zomer hebben het werk aan de velden niet eenvoudig gemaakt.

De nieuwe kunstgrasmat is door Sportclub Brummen afgelopen week al in gebruik genomen voor de eerste trainingen van het nieuwe wedstrijdseizoen. Met de Evolution Pro grasmat van Greenfields en de aanpassingen rondom, voldoet het voetbalveld weer aan de eisen van deze tijd. De komende tien jaar zal het veld weer worden gebruikt door sportclub Brummen voor trainingen en wedstrijden.