Koop Lokaal, ook in gemeente Brummen!

Foto: Koop Lokaal Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – De lokale economie is belangrijk voor iedereen en de lokale middenstand en horeca hebben het niet makkelijk. Zowel bedrijven, horeca, winkeliers en inwoners hebben baat bij een sterke lokale economie. Zo blijft de stad leefbaar en vitaal en blijft bovendien de werkgelegenheid op peil. 

Ondernemen in crisistijd

Door de coronacrisis is lokaal kopen relevanter dan ooit. We kunnen elkaar dus goed en eenvoudig helpen. Door precies hetzelfde uit te geven, maar op een net iets andere manier. Kooplokaal is een gratis webwinkel voor alle winkeliers en ondernemers in de gemeente Brummen. En biedt inwoners van gemeente Brummen de mogelijkheid om online te bestellen bij lokale ondernemers. 

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig: ondernemers mogen gratis en onbeperkt aanbod plaatsen in de webwinkel KOOPLOKAALBRUMMEN.NL. Ook een doorverwijzing naar de eigen webwinkel behoort tot de standaardmogelijkheden. Een inwoner van de gemeente kan zo relaxt vanuit huis online winkelen bij lokale ondernemers. En meer dan driekwart bezorgt de bestelling zelfs aan huis. 

Gratis door sponsoring

Kooplokaal BRUMMEN is gestart door Met Gezond Boerenverstand en ondersteuning van BC Webdesign. Met hun ruime ervaring in gezamenlijke samenwerking en de ervaring van KooplokaalDoetinchem, heeft deze sociale onderneming uit Doetinchem, besloten om de bouw, het onderhoud en zelfs een persoonlijke helpdesk (e-mail, chat én telefoon) geheel te sponsoren. De hosting van het platform wordt gesponsord door Exonet

Inmiddels bestaan er over de 25 kooplokalen in heel Nederland en komen er per dag nieuwe bij. 

Help jij ook mee?