Goede prestaties Sportclub Brummen bij Voetbal Talenten Toernooi

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – Wat een mooi en sportief weekend was het voor de jeugd van Sportclub Brummen. Niet 1 team maar zelfs 3 teams van Sportclub Brummen wisten zich te kwalificeren voor het NK Jeugdvoetbal. De meiden MO 13-1 en de jongens van de JO 12-1 kwamen op zondag 12 juni de hele dag in actie.

De meiden van de  MO 13-1 vertrokken afgelopen zondagmorgen al vroeg naar het NK talententoernooi in Bergen op Zoom. Terwijl de jongens van de JO 12-1 voor hetzelfde NK talententoernooi mochten strijden in Wageningen.

Het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) is het officiële, open Nederlandse Kampioenschap van heel Nederland voor pupillen en junioren, sinds 2004! Het is 1 van de belangrijkste hoofdprijzen in het jeugdvoetbalseizoen, richt zich zowel op de brede als top amateur jeugd en implementeert de belangrijke kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest in het Nederlandse Jeugdvoetbal.

Allebei de ploegen mogen trots zijn op hun kwalificatie en hun prestaties. De meiden wonnen niet alleen de 3e plek in categorie 2 maar ook nog de sportiviteitsprijs. De jongens werden 4e in categorie 3. Super mooie prestatie van beide teams . Het derde team dat zich wist te plaatsen voor het NK talententoernooi van Brummen is de JO 14-1. Dit team komt a.s. zaterdag 18 juni in actie ook in  Roosendaal. Sportclub Brummen wenst ook de JO 14-1 heel veel succes!

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.