Plantjesmarkt voor amateurkwekers in Oeken

Foto: Dagbesteding De Mollenhof

OEKEN – “Als je nog wilt deelnemen aan de plantjesmarkt voor hobbytuiniers dan is nu het moment om je aan te melden”. Dat zeggen ze bij De Mollenhof in Oeken waar ze alweer zijn begonnen met het organiseren van hun volgende markt voor amateurkwekers.

De vorige markt in mei, geopend door loco-burgemeester Pouwel Inberg, was heel succesvol. Er is deze keer nog plek voor enkele nieuwe hobbytuiniers.

De markt, met live muziek, zal gaan plaatsvinden op zaterdag 24 september van 10:30 – 15:00 uur, op het terrein van Dagbesteding De Mollenhof, Kleine Vosstraat 7 in Oeken. Aanmelden voor deelname als kweker is mogelijk via [email protected]

Er zal een ruim assortiment planten en bloemen worden aangeboden van vooral lokale hobbykwekers. Daarnaast zijn er ook zaden, pompoenen en kalebassen te verkrijgen. En wordt er jam en honing verkocht. Uiteraard is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen. De inkomsten gebruikt Stichting De Mollenhof voor de verdere ontwikkeling van het Natuur Belevingspad (ruiken, voelen, proeven, kijken) op het terrein.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.