Uitnodiging voor de Open dag van HV Brummen

Foto: HV Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – Handbal is een flitsende en snelle sport voor jongens en meisjes die van actie houden! Handbal wordt hoofdzakelijk in een grote zaal gespeeld. Voor de jongste jeugd wordt dit op een kleiner veld gespeeld en in toernooivorm. Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten.

Het is ook leuk om met je teamgenoten van allerlei activiteiten te doen. Als handballer moet je wel tegen een stootje kunnen. Handbal is namelijk een sport waarbij lichamelijk contact is toegestaan. Toch zul je tijdens wedstrijden merken dat de spelers sportief met elkaar en de tegenstanders omgaan. Duwen, trekken en schelden is zeker niet toegestaan.

Open dag voor jongens en meisjes

Bij Handbalvereniging Brummen kun je 2 maanden gratis kennis maken met deze sport door mee te trainen en mee te spelen. Kom jij ook op woensdagmiddag 21 september 2022 in sportzaal Rhienderoord te Brummen. HV Brummen verzorgt dan een handbalspelletjesmiddag voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Je wordt per leeftijd ingedeeld. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee zodat het een gezellig uurtje wordt. Ben jij ook nieuwsgierig en kom je op 21 september a.s. ook?

Je bent welkom om: 15:00 uur, jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar De open dag eindigt om 16.00 uur. Je kunt je ook aanmelden via de onderstaande website. Voor informatie en vragen kan contact worden opgenomen met: Gerda Völke, mobiel: 06-23701444 of 0575-563077. Je kunt je vraag ook mailen via [email protected] of ga naar onze website: www.handbal-brummen.nl.