Welkom op de Nieuwjaarsreceptie van gemeente Brummen

Foto: gemeente Brummen

GEMEENTE BRUMMEN – Voor het eerst in drie jaar organiseert de gemeente weer een nieuwjaarsbijeenkomst  waarop alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Brummen zijn van harte zijn.

Deze bijeenkomst staat gepland op dinsdagavond 3 januari 2023, de deuren van de centrale hal van het gemeentehuis zijn om 19.30 uur geopend.

Ontmoeting in teken van recreatie en toerisme

Ieder jaar heeft de bijeenkomst een speciaal thema. Deze keer is het thema recreatie en toerisme. Dit betekent dat recreatieondernemers speciaal uitgenodigd worden zichzelf te presenteren. En heeft u een leuk idee om invulling te geven aan dit thema? Laat dit dan weten via mailadres [email protected] of telefoonnummer (0575) 56 82 94.

Uiteraard is de nieuwjaarsrede van burgemeester Alex van Hedel een vast en vertrouwd onderdeel van de nieuwjaarsreceptie. Ook alle inwoners die in dit jaar in de gemeente Brummen zijn komen wonen, krijgen een persoonlijke uitnodiging om de bijeenkomst bij te wonen. Evenals de inwoners die in de twee jaar daarvoor (en dus in coronatijd) in de gemeente zijn komen wonen.

Het gemeentebestuur vertrouwt er overigens op dat de nieuwjaarreceptie zoals voorgenomen kan plaatsvinden. Nu kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld een opleving van de coronapandemie is. In dat geval neemt de gemeente de coronarichtlijnen vanzelfsprekend in acht. Maar dat is met de huidige vooruitzichten niet aan de orde, dus noteer dinsdagavond 3 januari 2023 alvast in uw agenda!

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.