Informatiebijeenkomst herontwikkeling ‘De Wasacker’ op 10 januari

Foto: gemeente Brummen

EERBEEK – Op dit moment word de laatste hand gelegd aan het ontwerp bestemmingsplan voor het gebied Stuijvenburchstraat / De Wasacker in Eerbeek. Hierin zitten onder andere de uitbreiding Plus, verhuizing van de Action en herinrichting van de openbare ruimte. Dit betekent onder andere dat er extra parkeerplaatsen komen.

Voordat dit plan in procedure wordt gebracht vindt komende dinsdagavond 10 januari 2023 in het Tjark Rikscentum aan de Derickxkamp 2a in Eerbeek nog een informatie-/inloopbijeenkomst plaats. Direct betrokkenen (omwonenden en winkeliers) zijn hiervoor al uitgenodigd, maar via dit bericht wil gemeente Brummen ook anderen nog even deze mogelijkheid geven om zich laagdrempelig over deze plannen te laten informeren.

Eigenaar Orange Capital Partners wil het complex met winkels aan de Stuijvenburchstraat en De Wasacker herontwikkelen. Zowel eind 2021 als afgelopen jaar zijn er diverse gesprekken en bijeenkomsten geweest tussen de initiatiefnemer, gemeente, winkeliers, omwonenden en andere belangstellenden. Aangedragen suggesties zijn zoveel mogelijk in de plannen verwerkt.

Inloopbijeenkomst: dinsdag 10 januari

Om iedereen zo goed mogelijk bij te praten over deze ontwikkeling, organiseert de gemeente samen met de initiatiefnemer een informatiebijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom om zich op dinsdagavond 10 januari te laten informeren over de actuele plannen en vragen te stellen aan de aanwezige medewerkers van gemeente en Orange Capital Partners. De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopbijeenkomst. Dit betekent dat iedereen tussen 18 en 20 uur van harte welkom is in het Tjark Rikscentum aan de Derickxkamp 2a in Eerbeek.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.