Opening Grand Café Audrey’s in Brummen artiest FRÉ

Foto: Lauren Desberg

Er is keihard gewerkt aan de verbouwing in het prachtige pand aan de Marktplein 18 in Brummen. Op 1 februari vindt een feestelijke opening plaats van Grand Café Audrey’s en dat gebeurt geheel in stijl, met onder andere een live optreden van de Gelderse artiest FRÉ.

“In september van het afgelopen jaar nam ik Gastrobar ’t Kromhout over en ik droomde al tijden van een nieuwe formule, waarin sfeer en kwaliteit de boventoon voeren. Een totaalbeleving voor de gast met zowel goed eten, drinken en regelmatig livemuziek. We hebben ons laten inspireren door de tijd van Audrey Hepburn, daar komt dus ook de naam vandaan voor het grand café” aldus Wouter Westdijk; de nieuwe uitbater van het mooie authentieke pand aan het Marktplein van Brummen.

De opening op 1 februari 2023 wordt gevierd in besloten gezelschap maar vanaf 2 februari staat de deur voor iedereen open die wil genieten van een kop koffie of thee, een heerlijk gebakje, lunch, borrel, diner en, geheel in de Audrey Hepburn-stijl, natuurlijk ook cocktails. Tijdens de opening van Audrey’s zal de uit Gelderland afkomstige Frederike Berendsen (FRÉ), samen met haar band een liveoptreden verzorgen.

Wouter Westdijk hierover: “livemuziek zal een belangrijke rol krijgen binnen Audrey’s want dit past heel goed bij de sfeer die we voor ogen hebben en net als het eten, drinken en de gastvrijheid moet dit op hoog niveau zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek aan tafel, bandoptredens en speciale events. Mede daarom zijn we een samenwerking aangegaan met iGNITE! Music uit Deventer.  Zij hebben veel ervaring in het matchen van livemuziek en special acts die helemaal aansluiten bij de sfeer van verblijfsaccommodaties en de horeca. Samen werken we op dit moment aan een programmering voor dit jaar. Deze maken we binnenkort bekend.

Wij hopen dat op termijn niet alleen de Brummenaren, maar ook andere mensen binnen een straal van ongeveer 50 kilometer Audrey’s weten te vinden vanwege onze formule waarin de beleving en kwaliteit centraal staat en waar je dus regelmatig kunt genieten van livemuziek. Iedereen is van harte welkom!”

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.