Ben jij de enthousiaste journalist (in wording) die brummen.nieuws.nl voort wil zetten?

Foto: brummen.nieuws.nl

EERBEEK/BRUMMEN – Ben jij de enthousiaste journalist (in wording) die brummen.nieuws.nl voort wil zetten? Ben je iemand met interesse in nieuws en alle andere zaken die in je leefomgeving spelen, kan je fotograferen en kom je uit gemeente Brummen? Dan is brummen.nieuws.nl misschien wel iets voor jou!

Wij hebben met plezier afgelopen 5 jaar brummen.nieuws.nl opgezet en onderhouden. Dit naast de nieuwssite rheden.nieuws.nl dat wij al sinds 2011 exploiteren. Wij komen beide uit gemeente Rheden en zijn er ook woonachtig en hebben daarom veel meer binding met de dorpen in gemeente Rheden als die van gemeente Brummen. We kunnen onvoldoende in gemeente Brummen aanwezig zijn bij activiteiten, evenementen en zijn niet bekend in gemeente Brummen en zijn te druk met rheden.nieuws.nl.

Wij gaan er mee stoppen.

Maar wij willen niet zomaar stoppen, zonder aan jou de vraag gesteld te hebben of jij toevallig iemand kent of bent, die brummen.nieuws.nl zou willen overnemen en verder zou willen exploiteren. Dat geldt niet alleen voor de website maar natuurlijk ook over de Facebookpagina en het Twitteraccount dat wij aan hebben gemaakt en gebruiken. Wij zoeken iemand die vast met zijn voeten op de Brummense grond staat, het leuk vindt om journalistiek/redactioneel bezig te zijn, foto’s kan (laten) maken, activiteiten kan en wil bezoeken, kortom iemand met hart voor gemeente Brummen en die er ook nog een centje mee kan verdienen.

Wij weten dat je voor dit soort zaken lef nodig hebt, enthousiast moet zijn en dat je regelmatig aanwezig moet zijn bij activiteiten en dergelijke in gemeente Brummen om brummen.nieuws.nl levensvatbaar te maken en te houden.

Eigen baas, kan als bijbaan en werken vanuit je eigen huis

Redactiewerk kun je gewoon vanuit huis doen en je kunt je eigen tijd indelen. Ook mag je naar veel activiteiten en kom je veel te weten over je eigen leefomgeving. Je wordt beheerder van je eigen pagina, maar je staat er niet alleen voor, er is een moederbedrijf nieuws.nl en zo’n 50 beheerders die ook een nieuws.nl gemeentesite hebben. 

Zoals je kan zien doen wij dat wel met rheden.nieuws.nl, daar zijn wij bekend en laten we ons regelmatig zien (ook samen met vrijwilligers). Ook wat betreft financiën is het daar beter gesteld, er staan minimaal 40 adverteerders op die we eigenlijk zonder al te veel moeite ook het jaar erna (met natuurlijk organisaties die stoppen en starten) wederom op de website hebben staan.

Lijkt het jou iets om brummen.nieuws.nl verder te ontwikkelen? Neem dan contact op met Wim & Irma via [email protected], we staan jullie graag te woord en geven je desgewenst meer informatie.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.