Word jij de nieuwe webredacteur van brummen.nieuws.nl

Foto: foter.com

BRUMMEN – Ben jij de enthousiaste schrijver die brummen.nieuws.nl voort wil zetten? Ben je iemand met interesse in nieuws en alle andere zaken die in je leefomgeving ‘spelen’, kan je fotograferen en kom je uit gemeente Brummen? Dan is brummen.nieuws.nl misschien wel iets voor jou!

De redactie gaat er mee stoppen.

Ben of ken je iemand die brummen.nieuws.nl zou willen overnemen en verder zou willen exploiteren. Dat geldt niet alleen voor de website maar natuurlijk ook over de Facebookpagina en het Twitteraccount. Ben je een persoon die vast met zijn voeten op de Brummense grond staat, het leuk vindt om journalistiek/redactioneel bezig te zijn, foto’s kan (laten) maken, activiteiten kan en wil bezoeken, kortom iemand met hart voor gemeente Brummen en die er ook nog een centje mee kan verdienen?

Eigen baas, kan als bijbaan en werken vanuit je eigen woonkamer

Redactiewerk kun je gewoon vanuit huis doen en je kunt je eigen tijd indelen.

Ook mag je naar veel activiteiten en je komt veel te weten over je eigen leefomgeving. Je wordt beheerder van je eigen gemeentenieuwspagina, maar je staat er niet alleen voor, er is een moederbedrijf nieuws.nl en zo’n 50 beheerders die ook een nieuws.nl gemeentesite hebben. 

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met: Remy van Leest [email protected]

brummen.nieuws.nl