Handbalvereniging Brummen start 2e F-Jeugd Team

Foto: HV Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – Door de grote toeloop van jeugdleden zal Handbalvereniging Brummen in januari 2022 met een 2e F-jeugd team  gaan starten. Deze leeftijdscategorie, leeftijd 5 t/m 8 jaar, speelt 1 of 2 x per maand in toernooiverband bij verschillende verenigingen in de regio wedstrijdjes.

Ook wordt er door onze vereniging een toernooitje georganiseerd in sporthal de Bhoele te Eerbeek op 6 en 20 maart aanstaandeBij de F en E-jeugd wordt gemengd gespeeld, dus jongens en meisjes.

Wil jij ook kennismaken met de handbalsport dan kun je geheel vrijblijvend komen trainen. Op dit moment worden er in verband met corona geen wedstrijden gespeeld.

Dinsdag van 16.00 – 17.00 uur in Sporthal de Bhoele te Eerbeek, leeftijdscategorie 9 t/m 11 jaar (E-jeugd). Woensdag van 15.00 – 16.00 uur in sportzaal Rhienderoord te Brummen, leeftijdscategorie 5 t/m 8 jaar (E-jeugd).

Vanwege de coronaregels wordt er op dit moment alleen getraind. Er mogen wel onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden, maar de competitiewedstrijden/toernooitjes zijn voorlopig stop gezet.

Wilt u meer informatie over de vereniging dan kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat 06-23701444 of via [email protected].