hart for her Eerbeek weer open!

Foto: hart For Her Eerbeek

ADVERTORIAL – hart for her Eerbeek is een sportschool voor vrouwen. Het is een 30 minuten workout onder persoonlijke begeleiding. Je hoeft niet te reserveren, want alle apparaten staan op anderhalve meter en er mogen niet meer dan 12 dames in het circuit.

Dit kunnen wij bijhouden door het aantal vakjes van onze kast. Er kunnen maximaal 12 vakjes gevuld zijn met de spullen van de dames die in het circuit bezig zijn. Mochten alle vakjes gevuld zijn, moet je misschien even wachten, maar dat komt weinig voor, omdat iedereen op een andere tijd in kan lopen.

We doen een intervaltraining, waarbij op de apparaten je hartslag omhoog gaat en op de tussenstations naar beneden. Dat zorgt ervoor dat je een goede conditie krijgt. Ook krijg je strakkere spieren! De apparaten zijn hydraulisch, dus hoe meer eigen kracht je gebruikt, hoe meer weerstand het apparaat geeft. Vergelijk het maar met zwemmen. Dan krijg je weerstand van het water.

Het is maar 30 minuten, heel effectief en kort voor de vrouwen die toch al zo druk zijn, voor gezin of familie. En sporten is erg goed voor je weerstand, altijd al heel belangrijk, maar nu in coronatijd krijgt het nog meer aandacht!

Wij maken je workout gezellig, zodat je het ook leuk gaat vinden en de drempel niet het moeilijkste apparaat gaat zijn.

Wees welkom.

Je kunt gratis een proefles doen, waarbij we eerst een intake doen om te bepalen wat je doelen of eventuele beperkingen zijn.

Bel/mail/app naar: [email protected] / 0610082865 voor een gratis proefles! www.hfheerbeek.nl

Met sportieve groet, Mariëlle Walter, hart for her Eerbeek, Stuijvenburchstraat 101, 6961 CV Eerbeek