Burgemeester ontbijt met 85 kinderen van CBS De Enk

EERBEEK – Vrijdag 9 november schoof de burgemeester Alex van Hedel aan bij het schoolontbijt van de leerlingen van groep acht van de CBS De Enk aan de Lorentzstraat in Eerbeek in het kader van het Nationaal Schoolontbijt.

Slaapkledij

Nadat de burgemeester door één van de leraren was welkom geheten op het schoolontbijt werd gevraagd om zich ook aan te passen aan de dresscode namelijk in slaapkledij aan het ontbijt. Waarop de burgemeester zich verontschuldigde: “Ik kon niet slechts in pyjama gekleed, op de fiets hier naar toe komen. Gelukkig was er nog een ochtendjas voor handen en kan ik zo toch met jullie mee ontbijten. Maar voordat het zo ver is wil ik eerst een jarige feliciteren en vraag iedereen samen met mij lang zal hij leven te zingen voor hem.”

Tekst gaat verder onder de foto

Hierna vertelde de burgemeester dat hij nog een cheque van €75,– had als donatie aan het Nationaal Schoolontbijt, het goede doel van 2018 is de Stichting Kinderpostzegels.

Hierna konden 85 kinderen samen met burgemeester Alex van Hedel aan het ontbijt beginnen. De burgemeester was tijdens het ontbijt steeds op een andere plek te vinden zodat hij met zo veel mogelijk leerlingen een gezellig een praatje kon maken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.