Presentatie staf selectieteams Sportclub Brummen seizoen 2022 – 2023

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN – Zaterdag 4 Juni heeft Sportclub Brummen de trainersstaf voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Djordi van der Hoop zal ook komend seizoen het eerste elftal, als hoofdtrainer, onder zijn hoede hebben.

Voor Djordi zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Sportclub Brummen. Nieuw in de technische staf voor komend seizoen is Aram Sanders. Aram zal Djordi als assistent trainer gaan bijstaan tijdens de trainingen en wedstrijden.

Marco Borgonjen is komend seizoen weer de teammanager bij het eerste elftal. Tycho Beker is de vaste assistent scheidsrechter van het eerste elftal met ingang van komend seizoen.

Pascal Kuipers zal ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor het tweede elftal. Voor Pascal wordt het zijn vierde seizoen bij het tweede van Sportclub Brummen.

De keepers worden ook komend seizoen weer getraind door John Hafkamp. Voor de keeperstrainer uit Twello wordt het zijn derde seizoen. De verzorgende staf bestaat ook komend seizoen weer uit Femke Grolman – Van Haeften en Arno Wichelo.

Verzorger gezocht

Voor de wedstrijddagen Sportclub Brummen nog op zoek naar een verzorger (m/v). Het bestuur van Sportclub Brummen wenst de volledige staf veel succes in het nieuwe seizoen. In het seizoen 2022-2023 zullen het eerste en tweede elftal van Sportclub Brummen de overstap maken naar het zaterdagvoetbal.

Staf Sportcub Brummen