Adverteren op brummen.nieuws.nl… een goed idee!

Foto: nieuws.nl

BRUMMEN/EERBEEK – Adverteren op brummen.nieuws.nl is een goed idee, want dankzij ons carrouselsysteem wordt jouw advertentie zeker gezien! Reserveer nu jouw advertentie of advertorial! Bel met Serge Klaassen op 06 – 3645 5297 voor de mogelijkheden.

Al bijna 5 jaar dagelijks nieuws

Online het nieuws lezen is voor veel mensen een dagelijks ritueel. Vaak zelfs meerdere malen per dag. Al bijna 5 jaar tref je het Brummense nieuws op brummen.nieuws.nl, onze social media kanalen en nieuwsbrieven. Zo heeft onze Facebookpagina op het moment al bijna 1500 volgers! En we blijven groeien! Zeer interessant voor adverteerders dus omdat alle publicaties gedeeld worden op Facebook en Twitter.

Publicaties

brummen.nieuws.nl is niet compleet zonder publicaties en advertenties van inwoners, ondernemers, winkeliers, verenigingen, stichtingen, netwerkclubs, bedrijven en instellingen uit gemeente Brummen en omstreken. Wij nodigen iedereen uit om met informatie, activiteiten, nieuws en andere interessante zaken, deze, bij voorkeur via de mail [email protected] met één of meerdere ‘liggende’ foto’s aan te leveren. Publicaties zijn, mits niet-commercieel, gratis, dit kan ook via de “Schrijf je mee?“- en “Activiteit toevoegen“-formulieren.

Wil jij adverteren of een commerciële publicatie plaatsen?

Zorg er dan voor dat jouw publicatie(s) en advertentie ook worden gezien en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Stuur een mailtje aan [email protected] of [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Serge Klaassen op 06 – 3645 5297.

Ook deze advertenties zorgen immers ook voor waardevolle informatie waar inwoners behoefte aan hebben. Uw deelname draagt bij aan de veelvuldige actieve vulling en promotie van onze website. Samen zorgen we daarmee voor bekendheid van de website en belangrijk en soms gewoon leuk nieuws en alle bruisende activiteiten in gemeente Brummen en omgeving.

Onze website brummen.nieuws.nl wordt wekelijks duizenden keren bezocht door jong en oud. Grote kans dat tussen deze bezoekers ook geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, stichting, winkel, merk, vereniging en/of instelling.

Streepje voor

Onze adverteerders hebben altijd een streepje voor. Naast, dat zij op de website, bij ieder evenement, nieuwsbericht of pagina getoond worden, worden zij ook extra onder de aandacht gebracht door het delen van hun berichten op onze Social Media kanalen. Dus schroom niet om ons te vragen of wij interessante berichten willen delen.

Ja, ik wil adverteren!

Voor meer informatie over commerciële publicaties en adverteren kunt u contact op nemen met Serge Klaassen, voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297 of via de mail: [email protected].

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.