Handbalvereniging Brummen houdt inlooptrainingen

Foto: HV Brummen

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen wil groeien en wil meer jongens en meisjes/dames kennis laten maken met deze sport. Daarom kunnen jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar de gehele maand september en oktober gratis kennis komen maken met de handbalsport.

Deze inlooptrainingen worden gehouden vanaf 31 augustus a.s. in sportzaal Rhienderoord te Brummen op woensdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur, en op donderdagavond vanaf 1 september in sporthal de Bhoele te Eerbeek van  19.30  – 21.00 uur vanaf 16 jaar en ouder voor dames senioren en dames recreanten.

Kom jij ook kennismaken en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, zodat het gezellige middagen/avonden worden en wij veel jongens en meisje/dames kennis kunnen laten maken met deze sport!

Iedereen is van harte welkom. Je kunt je ook via [email protected] opgeven voor deze inlooptrainingen in Brummen of Eerbeek.

Wil je meer informatie hierover dan kun je ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat 06-23701444 en kijk ook eens op de website: https://www.handbal-brummen.nl/

Ziet Handbalvereniging Brummen jullie ook op de inlooptrainingen? Je bent van harte welkom!

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.