Jubileumwedstrijd Sportclub Brummen tegen Oud Feyenoord

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 3 september speelt Sportclub Brummen een jubileumwedstrijd in verband met haar 110-jarig bestaan tegen Oud Feyenoord. Een moment waar club, supporters, sponsors en alle betrokkenen lang naar hebben uitgekeken; het 110-jarig bestaan op 12 november 2022 van voetbalvereniging Sportclub Brummen.

Om dit groots te vieren heeft de Brummense vereniging besloten om dit seizoen extra veel activiteiten te organiseren, en op zaterdag 3 september is de aftrap: de jubileumwedstrijd Sportclub Brummen – Oud Feyenoord. Deze jubileumwedstrijd wordt gespeeld op de thuisbasis van Sportclub Brummen, Sportpark de Hazenberg, de aanvang is om 19.00 uur. Vanaf 18.00 uur zal het Sportpark haar deuren openen en zal voor de wedstrijd de finale ‘latje trappen’ van de jeugd en het rad van avontuur plaatsvinden. Ook zullen er op verschillende binnen -en buitenlocaties overheerlijke broodjes hamburger en drinken te koop zijn.

Het sterrenteam van Brummen bestaat uit dames -en herenleden, vrijwilligers en sponsoren. Wie er voor Oud Feyenoord uitkomt is nog een verrassing voor club en supporter. Na afloop van de wedstrijd verzorgen zanger Mike Sanders en DJ Eikie de ideale omstandigheden voor een gezellig feestje. Wilt u dit spetterende spektakel niet missen?

Haal dan nu uw toegangstickets in de voorverkoop!

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Hazenberg en dit is geopend vanaf 18:00 uur. De wedstrijd begint om 19:00 uur. In de voorverkoop zijn kaarten te koop bij Primera Bosman te Brummen, voor leden à €7,50, niet leden à 10,– en op de wedstrijddag aan de poort €12,50. Sportclub Brummen L.R. Beijnenlaan 18, Brummen.

Jubileumwedstrijd Sportclub Brummen

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.