Jubileumwedstrijd Brummen – Oud Feyenoord daverend succes!

Foto: SC Brummen

BRUMMEN Zaterdag 3 september was het eindelijk zover: de jubileumwedstrijd Brummen – Oud Feyenoord. Een knallende start van het jubileumseizoen voor de Brummense vereniging, die op 12 november 2022 110 jaar bestaat.

Om 18.00 uur opende het sportpark haar deuren voor ruim 500 bezoekers. Voor de wedstrijd werd de finale ‘latje trap’ gehouden door jeugdspelers Florian Grolman, Sven Capel en Sven Hofenk. Na vijftien minuten spelen werd die wedstrijd al snel beslist door de jongste van het stel: Sven Capel. Hij mocht een gesigneerd Feyenoordshirt in ontvangst nemen, aangeboden door de familie Straatman.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Jubileumwedstrijd Brummen – Oud Feyenoord

Om 19.00 uur klonk het startsein en begon de langverwachte wedstrijd tussen Oud Feyenoordspelers en een selectie van Brummense voetballers (vrouwen en mannen), sponsoren en vrijwilligers. Helaas kwam de Brummense ploeg al snel op achterstand, want Ruben Schaken was met al zijn snelheid en finesse niet te stoppen door de blauw-gelen.

Toch zaten, ondanks de grote klasse van Oud Feyenoord, er een aantal prachtmomenten in de wedstrijd: de redding van een penalty door keeper Marco Mensink, de eerste doelpunt gescoord door de dames 1 speelster Britt Straatman en natuurlijk het tweede doelpunt van eerste speler Rico van Ginkel.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Jubileumwedstrijd Brummen – Oud Feyenoord

Oud Feyenoord aanvoerder Ben Wijnstekers moest na de eerste helft het veld verlaten voor de wedstrijd in Deventer waar zijn aanwezigheid verwacht werd: GO Ahead Eagles – Feyenoord. Het was een zeer sportieve en gezellige wedstrijd die resulteerde in een eindstand van 2-9 voor Oud Feyenoord.

Na afloop van de wedstrijd verzorgde de Wijnhuistoren een overheerlijke maaltijd voor de spelers van Feyenoord en mengden supporter en speler zich gezellig in de kantine en op het terras van Sportclub Brummen. DJ Eikie en zanger Mike Sanders maakten van de avond een onvergetelijk feest.

Iets wat de Feyenoorders niet gewend waren, want een paar die vonden het zo gezellig dat ze tot het einde gebleven waren. Al met al heeft de Sportclub het jubileumjaar goed weten in te luiden. Op naar het jubileumfeest op 12 november 2022!

Jubileumwedstrijd Brummen – Oud Feyenoord

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.