Handbalclinic tijdens Nationale Sportweek groot succes

Foto: Handbal Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 21 september werd in het kader van de Nationale Sportweek een handbalclinic in sportzaal Rhienderoord te Brummen gegeven. Dit werd een geweldig succes. Veel jongens en meisjes kwamen op deze dag om kennis te maken met deze sport.

Er was een circuit uitgezet, waarin elementen van het handballen waren verwerkt zoals het gooien op doel, mikken en verdedigen. De kinderen waren ontzettend enthousiast en het was ook leuk om te zien dat er van verschillende scholen kinderen aanwezig waren om kennis te maken met handbal.

Bij Handbal Brummen kunnen ze terugkijken op een zeer geslaagde middag en hebben veel jongens en meisjes voor het eerst kennis gemaakt met de handbalsport.

Ziet Handbal Brummen je een volgende week woensdag ook weer in de sportzaal Rhienderoord te Brummen van 15.00 – 16.00 uur?

Wilt u meer informatie over de vereniging dan kunt u contact opnemen met het secretariaat 06-23701444 of ga naar de website: www.brummen-handbal.nl of mail via: [email protected].

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.