Extra raadsforum over Logistiek Centrum en Koersnota Wegen

Foto: gemeente Rheden

BRUMMEN/EERBEEK – In een al drukke vergadermaand oktober, komt de gemeenteraad op woensdagavond 5 oktober voor een extra raadsforum bijeen. Op de agenda staat het provinciale inpassingsplan voor een logistieke centrum in Eerbeek.

Daarnaast worden de forumleden bijgepraat over het proces van de Koersnota Wegen. Het forum is zoals gebruikelijk openbaar. Het begint om 20.00 uur en vindt plaats in een vergaderzaal bij Bosque aan de Harderwijkerweg 28 in Eerbeek.

Aanleiding voor deze extra ingeplande vergadering is de toekomstige keus van de Provincie Gelderland voor een locatie voor een Logistiek Centrum in Eerbeek (afgekort het LCE). Hiervoor heeft de provincie een inpassingsplan in voorbereiding. Voordat de procedure wordt vervolgd, wordt de gemeenteraad hierover gehoord. Ook wordt de raad deze avond geïnformeerd over het proces om te komen tot een Koersnota Wegen.

Meepraten?

De agenda met de bijhorende stukken van dit forum zijn te raadplegen op de speciale pagina van de gemeenteraad op de gemeentelijke website www.brummen.nl. Als inwoner kunt u meepraten tijdens een forumvergadering. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om mee te praten, geef dit dan tijdig door aan de raadsgriffier mevrouw Balduk. Zij is bereikbaar via mailadres [email protected] en het centrale telefoonnummer (0575) 56 82 33.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.