Film Hors Normes in Kruiskerk Eerbeek

Foto:

EERBEEK – Op zaterdag 29 oktober om 20 uur wordt in het Filmcafé van de Kruiskerk een film vertoond, die gaat over idealen om kansarme kinderen een plek in onze maatschappij te geven. Deze idealen dreigen te stranden door bureaucratische rompslomp.

De ondanks-alles-optimistische toon is bijzonder aanstekelijk en er wordt prachtig gespeeld, zowel door de professionele als niet-professionele (autistische) acteurs.

We volgen het deels waargebeurde verhaal van twee mannen. De één: Bruno (Cassel), heeft een opvanghuis voor zwaar autistische kinderen, en de ander, zijn goede vriend Malek (Kateb), zorgt dat kansarme jongeren worden opgeleid tot begeleiders van die kinderen. Saillant detail: Bruno is orthodox-joods, Malek islamiet. “Hors Normes” brengt een positieve boodschap op een luchtige en hartverwarmende wijze.

  • Toegang €5,– per persoon
  • Kruiskerk Eerbeek dr. Gunningstraat 27
  • Inloop vanaf 19.45u
  • Na afloop is het mogelijk na te praten onder het genot van een consumptie

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.