Niets te doen in de herfstvakantie? Sportclub Brummen heeft een goed idee!

Foto: Sportclub Brummen

BRUMMEN – Niets te doen in de herfstvakantie? Sportclub Brummen heeft een goed idee! Voor de jongens en meiden in verschillende leeftijdscategorieën tot en met 12 jaar, wordt er op woensdagmiddag 26 oktober 2022 een pannenkoekentoernooi georganiseerd.

Vriendjes en vriendinnetjes, ook de kinderen die geen lid zijn van Sportclub Brummen, mogen deze middag een toernooi komen spelen. Aan het einde van het toernooi wordt er met elkaar een lekkere pannenkoek gegeten. De pannenkoeken worden door Pannenkoekenrestaurant Reuvershoeve gebakken en aangeleverd.

Toernooischema

Heb je niets te doen en lijkt het je leuk om te komen? Hieronder zie je het schema dat er gevoetbald wordt per leeftijdscategorie.

  • JO7 14.00 – 16.15 uur
  • JO8, JO9 en JO10 14.30 – 16.45 uur
  • JO11, JO12 en JO13 15.00 – 17.15 uur

Wat moet je doen

Als je lid bent, kun je doorgeven aan je trainer dat je meedoet.

Ben je geen lid?

Geen probleem, je bent van harte welkom! Laat je vader of moeder een e-mail sturen naar [email protected] en geef door of je alleen of gezellig samen komt voetballen. Zo kan de activiteitencommissie rekening houden met de indeling van de teams en weten ze van Pannenkoekenrestaurant Reuvershoeve hoeveel pannenkoeken er bezorgd moeten worden bij de sportclub op de Hazenberg in Brummen.

Vrijdag 28 oktober 2022

Voor de oudere jeugd is er de mogelijkheid om op vrijdagmiddag, 28 oktober, vanaf 15.00 uur tot ca. 18.00 uur vrij te komen voetballen op het sportpark. Aan het einde van de middag is er voor iedereen een lekkere snack.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.