Sinterklaascadeautjesdag in Eerbeek

Foto: buurtkastje-Eerbeek

EERBEEK – Speciaal voor de leden van Buurtkastje Eerbeek, voor wie het financieel even niet haalbaar is, organiseren de initiatiefnemers achter het buurtkastje een “Sinterklaascadeautjesdag” op zaterdag 19 november.

Van de donateurs heeft de organisatie speelgoed en cadeautjes gekregen met als doel: u de mogelijkheid te geven een gezellige pakjesavond te kunnen vieren. Het speelgoed en de cadeautjes zijn veelal nieuw maar er zitten ook wat gebruikte items tussen die zeker nog een ronde mee kunnen.

Indien u geïnteresseerd bent vraagt de organisatie u om een tijdvak te kiezen en zich aan te melden via de Facebookpagina van Buurtkastje Eerbeek of door een mail te sturen naar: [email protected] of een berichtje te sturen naar 06 38658806.

  • Tijdvak ochtend is van 10.30 – 12.00 uur.
  • Tijdvak middag is van 13.00 – 14.30 uur.

Uw aanmelding wordt niet gedeeld met anderen! De organisatie wil alleen wel weten op hoeveel mensen ze kan rekenen zodat men weet hoeveel cadeautjes er meegenomen kunnen worden. De cadeautjes zijn nog niet ingepakt, u kunt ze dus rustig even goed bekijken. Rolletjes cadeaupapier zijn aanwezig zodat u ze thuis in kunt pakken.

Het is misschien overbodig te vermelden maar wij willen u toch vragen om geen kinderen mee te nemen.

De organisatie is alle donateurs enorm dankbaar voor al hun giften, zonder hen hadden ze dit niet voor u kunnen doen. Men hoopt op een geslaagde dag en een gezellig sinterklaasfeest voor iedereen! U vind het buurtkastje aan de Wethouder Sandersstraat 76 te Eerbeek, onder de carport.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.