Muziekliefhebbers hunkeren naar Brummense Popquiz

Foto: Pubquiz Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – De kaartverkoop voor de Brummense popquiz verloopt voorspoedig en ook voor het voorafgaande popbuffet is weer veel animo. Zorg dus dat je op tijd een toegangskaart bemachtigd, want het aantal bezoekers in de Vroolijke Frans is beperkt. Het bord ‘uitverkocht’ is gelet op de grote belangstelling onder de muziekliefhebbers en andere belangstellenden, alvast van stal gehaald. Mis het festijn op Derde Kerstdag niet. Is het niet voor de quiz, dan vast en zeker voor de afterparty die ook dit jaar weer verzorgd door DJ Free Willy (ook wel bekend als popquiz-jurylid Martien Wilbrink).

Op dinsdag 27 december strijden twaalf team van drie personen om de ‘Hans Broer Award’, de trofee die ieder jaar gewonnen kan worden bij de Brummense Popquiz. De deelnemende teams zijn De Overkant, De Vrijwillige brandweer van Breda, Good Riddance, De 4 Musketiers, De Spotifys, De Nösteraars, Oeken 35-plus, De Papa’s, De Blaauwtjes, Team Wolf, de Bouwmeesters en Team Hilarius.

Organisatie voert veranderingen door

Het is alweer drie jaar geleden dat de Brummense Popquiz in De Vroolijke Frans plaatsvond. De organisatie is in de vertrouwde handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Karin Beuwer en Robert Kersten. Gelet op het succes van voorgaande edities is het concept gelijk gebleven, maar wel zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is de huisband dit jaar niet van de partij, is er meer ruimte voor muziek met videoclips op grote schermen en ook qua presentatie en zaal-indeling zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Dit om er ook nu weer een mooi feest van te maken.

Nog entreekaarten beschikbaar

Bij De Vroolijke Frans in Broek, Primera Bosman in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek zijn nog toegangskaarten voor geïnteresseerden verkrijgbaar. Tegen het kleine bijdrage van 5 euro kun jij er bij zijn. En meld je je aan voor het popbuffet, dan is de entree gratis. Wees dus op tijd, want vol = vol.

Voorpret met het Popbuffet!

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans genieten van een bijzondere buffet. De kosten bedragen slechts 25 euro. Er zijn nog een beperkt aantal tafeltjes vrij. Dus wil je nog mee-eten, meld je dan snel aan via mailadres [email protected] of bel telefoonnummer (0575) 561719.

Vereende krachten

De organisatie kan de quiz niet organiseren zonder de vertrouwde steun van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, WalkIn Zutphen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres [email protected]. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen, ons instagram-account of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.

Pubquiz Brummen

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.

Popquiz, Popquiz Brummen, Popbuffet, Vroolijke Frans, Brummen Nieuws, brummen.nieuws.nl, Brummense Popquiz