Mogelijkheid tot halen herhaalprik en informatie in Servicepunt Eerbeek

Foto: Official U.S. Navy Imagery on Foter.com / CC BY

EERBEEK – GGD Noord- en Oost Gelderland is van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 januari 2023 aanwezig bij het Servicepunt in Eerbeek. Dit voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

U kunt er terecht van 11.00 tot 19.30 uur. Dit zonder eerst een afspraak te maken!

De GGD komt met de regiotour langs bij u in de buurt. Dat maakt het voor iedereen extra makkelijk om een herhaalprik te halen. Er wordt door de medewerkers van de GGD gevaccineerd met het Pfizer-vaccin.

In onze gemeente is ook deze keer gekozen voor het Servicepunt als tijdelijke priklocatie. Deze is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 66 in Eerbeek. Op de website van de GGD leest u meer over de locaties en tijden van de regiotour van de GGD en de laagdrempelige vaccinatiemogelijkheid. Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wil of niet. Jezelf goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden uw vragen, zodat u een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

GGD keert in februari weer terug

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 februari komt de GGD wederom naar de gemeente Brummen. Ook dan is er vrije inloop van 11.00 tot 19.30 uur in het Servicepunt in Eerbeek.

Het nieuws van brummen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op brummen.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.